CANON – PLATINUM SPONSOR OF TIE 2018

Automatizarea proceselor de afaceri cu Canon Romania 

Canon este unul dintre principalii inovatori şi furnizori de soluţii de imagistică şi tehnologia informaţiei pentru companii şi utilizatori finali.

Canon combină cunoştinţele avansate din domeniu cu expertiza tehnică, pentru a ajuta companiile să facă faţă provocărilor crescânde din industria în care activează, sprijinindu-le iniţiativele de afaceri în era digitală şi ajutându-le să se dezvolte. De peste 20 de ani, Canon se află în topul primelor trei companii din lume cu cele mai multe brevete depuse.

Automatizarea proceselor de afaceri

Conform celui mai recent raport Canon Office Insights 2018, ideea automatizării documentelor a fost foarte bine primită în comunitatea de business CEE. Cu toţii sunt de acord că automatizarea documentaţiei de business este un proces inevitabil, deoarece astfel se va economisi timp preţios şi se va reduce numărul de erori legate de documente. Aproximativ 68% din firmele din zona CEE au automatizat deja procesarea pentru cel puţin un tip de document comercial, cele mai des întâlnite fiind facturile (45%), corespondenţa (28%), contractele sau documentele juridice (25%) şi notificările adesate clienţilor (23%).

Experienţa Canon în ceea ce priveşte nevoile principale de comunicare, de gestionare a proceselor, de imprimare şi de capturare a informaţiilor, întâlnite atât în mediul de business cât şi în mediul educaţional pre-universitar şi universitar, ne permite să oferim sprijinul necesar în acest proces de transformare digitală. Soluţiile noastre de gestionare şi captare a documentelor simplifică procesul de captare a datelor, reduc erorile şi permit un acces controlat rapid şi eficient din punct de vedere al costurilor la informaţii digitale şi imprimate.